NANNY:

Miten se toimii?

 

Nanny on helppo käyttää

Nannyn saat toimintavalmiiksi hetkessä. Kun vauva hengittää, vilkkuu monitorissa vihreä valo vauvan hengityksen tahdissa. Mikäli vauva on hengittämättä laite lähettää voimakkaan hälytysäänen joka lakkaa vasta kun laite suljetaan. Hälytinyksikkö on johdon päässä mikä tarkoittaa sitä, että toisin kuin langattomat mallit, Nanny ei ota häiriöitä muista langattomista laitteista.


Nannyn patjakoko on markkinoiden suurimpia

Nannyn sensoripatjan koko on markkinoiden suurin; jo yhdellä patjalla pystyy valvomaan mainosti vauvan unta. Mikäli vauvan sänky on erittäin suuri tai vauva käy usein mummolassa nukkumassa, voi lisäpatjan hankkiminen olla ajankohtaista.


Nanny on testattu

Nanny on käytettäväksi lääkinnällisenä laitteena (MED 070008) ja se on käytössä myös sairaaloissa. Nanny on käynyt läpi tiukat testit ja täyttää lääkinnällisille laitteille asetetut tiukat standardit ja määräykset.


Nanny on turvallinen

Nanny ei ole fyysisessä kosketuksessa vauvan kanssa, ja se ei myöskään aiheuta säteilyä. Nanny käyttää paristoja, ei verkkovirtaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos on olemassa muita lapsia talossa, jotka voivat vetää johdon irti pistorasiasta. Nanny toimii kahdella AA-paristolla, Laitteessa on vähäisen virran merkkivalo ja sitä ei ole mahdollista laittaa päälle mikäli pattereiden virta on liian alhainen


Vanhempien avuksi

Yleensä kätkytkuolemat on havaittu liian myöhään - kun lapsi on ollut hengittämättä jo liian pitkän ajan ja siten ei ole ollut enää elvytettävissä. Nanny ei anna ensiapua, mutta antaa vanhemmille hälytyksen ja mahdollisuuden antaa tarvittava ensiapu. Nanny on kehitetty tarkkailemaan vauvan hengitystä ja hälyttämään, mikäli vauva ei hengitä 20:een sekuntiin tai hengitystiheys laskee alle 8 hengitystä /minuutti. Laite on ollut käytössä kymmenillä tuhansilla vauvoilla, sekä kotona että sairaaloissa.


Yleensä kätkytkuolemat on havaittu liian myöhään - kun lapsi on ollut hengittämättä jo liian pitkän ajan ja siten ei ole ollut enää elvytettävissä. Nanny ei anna ensiapua, mutta antaa vanhemmille hälytyksen ja mahdollisuuden antaa tarvittava ensiapu. Nanny on kehitetty tarkkailemaan vauvan hengitystä  ja hälyttämään, mikäli vauva ei hengitä 20:een sekuntiin tai hengitystiheys laskee alle 8 hengitystä /minuutti. Laite on ollut käytössä kymmenillä tuhansilla vauvoilla, sekä kotona että  sairaaloissa.


Pieni muistilista vanhemmille:

Vauvan nukkuminen selällään tai kyljellään on parempi kuin mahallaan nukuttaminen

Älä käytä aivan pienellä lapsella tyynyä

Älä altista lastasi tupakansavulle

Pidä huoli, ettei vauvalle tule liian kuuma tai kylmä

Pidä vauvasi pään ympäristö vapaana esteistä ja aseta hänen jalkansa mahdollisimman lähelle sängyn jalkopäätä

Älä nuku samassa sängyssä lapsen kanssa jos olet juonut alkoholia tai käyttänyt huumaavia aineita

Mikäli lapsi sairastuu, hae pikaisesti apua. - vauvan nuha, kuume ja muut sairaudet saattavat myös aiheuttaa hengityshäiriöitä.

kOKEMUKSIA


Yhteystiedot:

Oy Emmu Ab
Katilantie 10
36270
Kangasala

kauppa@emmu.fi
044 2969035