sunshine

Suomennettuja käyttäjäkokemuksia:


Tässä muutamien käyttäjien kokemuksia:

(vapaasti lyhennelty)

"Vaimoni ja ensimmäinen lapsemme Tamara saapuivat synnytyslaitokselta kotiin 24 helmikuuta 2005. Vaimoni oli saanut sairaalasta esitteen Nanny-monitorista ja sairaanhoitaja oli suositellut laitetta. Vaimoni oli kertonut minulle kätkytkuolemasta. Ajattelin, että jos on olemassa joku sellainen laite jonka avulla voimme minimoida kätkytkuoleman riskin, hankin sellaisen- se varmasti maksaa investointina itse itsensä takaisin.

Hankimme Nanny vauvamonitorin, koska asiantuntijat sitä olivat suositelleet ja koska olimme kuulleet tosi tarinoita Nanny-monitorin pelastamista lapsista. Tamara oli kolmen kuukauden ikäinen, kun olimme nukahtaneet vaimoni kanssa sohvalle pitkän päivän jälkeen. Hälytys tuli yhden aikaan yöllä - 17 metrin matka vauvan sängyn luokse sujui vauhdilla, sammutin hälyttimen, aloin ravistella Tamaraa. Hetken kuluttua Tamara veti henkeä ja olin iloinen! Tosiasia, että Tamara oli hengittämättä oli 20 sekuntia, saa minut kiitolliseksi siitä että meillä oli Nanny ja pelastuimme pahimmalta.

Saman kuukauden aikana meillä oli vielä kaksi vastaavaa kokemusta, kummallakin kerralla Tamara alkoi heräillä vasta kolmannella kerralla kun ravistelimme häntä. Nyt Tamara on viiden kuukauden ikäinen terve vauva".

Kiitollisena,

Jazef Simonaja

Vysoca pri Morac, Slovakia

18.7.2005


 

(vapaasti lyhennelty)

"Haluamme kiittää teitä sydämeni pohjasta Nanny- vauvamonitorista. Vaikean alun jälkeen (pojallani todetiin streptokokki B - infektio heti syntymän jälkeen) hankimme Nanny-monitorin. Viime torstaina Nanny alkoi hälyttää, ja poikani näytti harmaalta / valkoiselta, eikä näyttänyt hengittävän. Paniikki. Nostimme hänet sängystä ja aloimme taputtaa selkään. Poikaystäväni soitti hätänumeroon, vauva alkoi hengittää vaivalloisesti.

Vauvamme oli muutaman päivän sairaalassa,hänet tutkittiin tarkasti, mutta häneltä ei löydetty muuta kuin paha flunssa ja hän niiskutti. Lääkäreiden mukaan on mahdollista, että lima oli tukkinut hänen ilmatiensä tai maitoa oli noussut ylös (me emme olleet tällaista huomanneet). Lääkärit kertoivat myös, että joskus vauvat "unohtavat" hengittää. Useimmissa kätkytkuolematapauksissa syy jää selvittämättä. Mutta hälytyksesen ansioista meillä on vauvamme!

Haluaisin omalta osaltani tuoda julki, että joidenkin "asiantuntijoiden" mielipiteet vanhempien tarpeettomasta huolestuttamisesta ja hälyttimen turhat hälytykset ovat minulle täysin tuntemattomia käsitteitä. Koska meillä on vauvamonitori, me nukumme paremmin eikä hälytin ole tämän 6 kuukauden aikana antanut yhtään väärää hälytystä. Olemme erittäin kiitollisia Nanny-monitorista"

Astra Kuiper ja Eelco Botter, Alankomaat

(Jurriaan-vauvan vanhemmat)


 

(vapaasti lyhennelty)

"Se oli ihana päivä, kauan odottettu tyttärentyttäremme syntyi. Jostakin syystä isoisä vaati, että vauvalle hankitaan Nanny-monitori. "Turvallisuus ennen kaikkea", sanoi isoisä, "ja äitikin saa nukkua rauhassa kun Nanny valvoo vauvaa".

Tyttäreni ja vävyni suostuivat lopulta käyttämään "turhaa kapistusta" jonka vauvan isoisä hankki. Kolmantena yönä kuulimme kovan hälytysäänen: Caroline oli lakannut hengittämästä. Hänen äitinsä nosti hänet sängystä, ja pikkuinen alkoi taas hengittämään.

Seuraavana päivänä tyttäreni vei Carolinen sairaalaan tutkittavaksi. Lääkäri suhtautui asiaan epäilevästi: "Mitä, joku Tsekkiläinen patja vauvan patjan alla muka valvoo lasta?". Nanny jatkoi Carolinen valvomista, ja kolme muuta hälytystä tapahtui- viimeinen oli pahin- Caroline alkoi hengittää vasta kun tyttäreni vei hänet suihkuun. Seuraavana päivänä tyttäreni vei Carolinen sairaalaan, ja tällä kertaa lääkäri otti asian tosissaan.

Pikkuinen Caroline oli terve vauva, mutta nukkui niin sikeästi, että unohti hengittää. Meille oli kerrottu, että se ei ole kovin yleistä, mutta kuitenkin mahdollista. Nanny todella pelasti pienen lapsenlapseni ja olen siitä erittäin kiitollinen."

 

Blanka Ocelikova, Tsekkoslovakia

Grandmother