sunshine

Käyttäjäkokemuksia Suomessa:


Nanny patja pelasti 3,5 kk ikäisen poikamme Joelin 16.12.2015
hälyttämällä yöllä 03.50 ja antoi aikaa toimia.
Poika oli reagoimaton- makasi mahallaan suu ja silmät auki. Ei herännyt
hälyttimen ääneen, vaan vasta kun isä oli häntä jonkun aikaa herätellyt.
Sitten vauva havahtui ja alkoi itkeä.
Olemme päässeet jatkotutkimuksiin ja poika voi tällä hetkellä hyvin.
Tilasimme toisen patjan alakertaan. Yksi on jo yläkerran sängyssä.
Kiitos, paras joululahjamme 💟

Riia , Turku


"Tiedättekö sen, kun vastasyntynyt nukahtaa ja ei millään tiedä hengittääkö hän vai ei? Se liike on niin minimaalinen, että aina pitää vähän tökkiä hereille, että reagoiko vauva. Tai sitten mä oon vaan tosi vainoharhainen :D No joka tapauksessa en edes osannut ajatella kuinka suuren mielenrauhan ja paremmat yöunet meille vanhemmille tää hälytin suo. Meillä mieskin sanoi ensimmäisen yön jälkeen, että täähän on ihan pirun hyvä! Ja jos mä oon vainoharhainen liian sikeästi nukkuvan vauvan kanssa, niin tuo mun mieheni haluaa varmistaa vartin välein, että vauva todella hengittää ja kaikki on hyvin <3 ”Aavistuksen” siis levollisemmin nukutaan kumpikin, kuin esikoisen aikana, kun tällaista ei ollut.

Taysissa synnyttäessä bongasin myös osastolta näitä Nannyn kätkythälyttimiä! Ja esitteitä oli joka huoneessa. Eli siis todella, kuten mainostetaankin, niin tämä samainen laite on käytössä myös sairaaloissa. Heti alkoi hymyilyttämään, että vitsit! Meillä on tollanen kotona, en malta odottaa, että päästään testaamaan kunnolla. "
Anne- Pirkanmaa

Nanny
"Minulle itselleni on tullut väsymystä enemmän. En ole kertaakaan herännyt tarkistamaan hengittääkö tyttö, koska tämä laite tekee sen puolestani. Uni ongelmani ei siis johdu tästä. Minulla saattaa pahimmillaan mennä jopa 3 tuntia, että nukahdan. En tiedä mistä se johtuu stressistä vai huolista tai sitten sille ei ole selitystä.

Edit: nukahtamisvaikeudet loppuneet kun sain siihen lääkkeen. Väsymys vaihtelee yöunien ja esikoisen nukkumispaikan mukaan."

Milla, Kuhmo
Milla
"Meillä vasta hetken aikaa käytössä ollut hälytin on mielestäni todella kannattava hankinta. Tämä Nannyn Kätkyt-hälytin tuo vanhemmille mielenrauhaa ja turvallisuutta. Hälytin hälyttää kuuluvasti mikäli vauvan hengitys lakkaa tai hidastuu alle 8 henkäykseen/minuutti. Hälytinyksikkö testaa itse itsensä automaattisesti ennen jokaista käyttökertaa. Lääkärit suosittelevat Nannyn hälyttimen käyttöä myös mm. keskosille ja krooniseen keuhkosairauteen. Hälytin olisi ehdottomasti pitänyt olla meillä käytössä heti Minean syntymästä asti. Nannyn patjan koko on noin 50 * 30 cm ja siihen on saatavana erillisenä lisävarusteena toinen patja, jolla valvonta-alue saadaan laajennettua.

Marjut

MarjutTällä hetkellä testausta on takana vajaan pari viikkoa, hälytin ei ole kertaakaan hälyttänyt tositilanteen vuoksi, mikä tietysti on positiivista. Muutaman kerran on käynyt niin, että olen unohtanut sulkea hälyttimen ottaessani vauvan pois sängystä, sitten on hetken kuluttua havahduttu nopeaan piippaukseen ja punaisen valon välkkeeseen, joka tulee ennen varsinaista korkeaa hälytysääntä. Ihan huippua, että meillä hälytin oli hankittuna jo ennen vauvan tuloa, nimittäin kotiuduttuamme sairaalasta oli kotona vastassa hyvin pian flunssa. Rauhoitti mieltämme, kun nuhaisen vastasyntyneen sai laittaa nukkumaan hälytinpatjan päälle ja näin hengitys oli tarkkailussa. Patja on erinomainen hankinta siis vaikka ei varsinaisesti kätkytkuolemaa pelkäisikään.

Pidän siitä, että laite on yksinkertainen ja helppo asentaa. Ehdottomasti positiivista on sekin, että hälytin ilmoittaa kun paristot ovat vähissä, eikä laitetta saa silloin enää käynnistettyä uudelleen. Turvallisuusseikka, kun paristot eivät pääse loppumaan kesken kaiken mitään ilmoittamatta.

Hälytinyksikön valo vilkkuu vauvan hengityksen tahdissa, joten ei tarvitse suotta tökkiä vauvaa hereille, kuten äideillä on monesti tapana. Nyt voin huoletta nukkua tai touhuta omiani, hälytin valvoo lapseni hengitystä puolestani. Itselläni on tapana aina hetki katsoa miten laite lähtee mittaamaan, kun olen laittanut sen päälle. Hyvin vilkkuu, olen positiivisesti yllättynyt ja näillä kokemuksilla voin hyvillä mielin suositella Nannya kaikille."

Tiia

Nannytesti


https://www.instagram.com/p/BS_7mrOjUFL/

Tiian video "lastentapaan"- instassa :)"Meillä alkoi Emmalla jonkinlainen nuha/limaisuus/tukkoisuus helmikuun ekoina päivinä. Öisin tukkoisuus aina paheni ja aamut oli ihan sellaista nenä tukossa touhuamista. 🙁 Tai oikeastaan se ei ollut selkeästi nenä, joka oli tukossa. Mielestäni se oli enemmänkin kurkussa se lima.
Saatiin paketti viikon puolivälissä ja torstaina Emman oireet vähän paheni ja perjantaina aamusta tuli sellainen tilanne, että meinasi tyttö raukka unohtaa miten hengitetään. 🙁 Kakoili vaan pää punaisena. Ihan kamala tilanne!
Laitettiin kätkythälytin samantien pinnasänkyyn ja pe-la yönä se oli ekaa kertaa käytössä. Oli todella paljon turvallisempi fiilis nukahtaa itse Emman viereen, kun oli tuo hälytin!!"
Monna
Nanny
"Meille on eilen kotiutunut Nanny kätkythälytin. Laite, jota olisin kuvaillut vielä muutama vuosi takaperin turhakkeeksi. Mutta viime aikaisten tapahtumien vuoksi olen alkanut muuttamaan mieltäni laitteen suhteen. Luottamusta juuri TÄMÄN laitteen suhteen herättää se, että se on sertifioitu lääkinnälliseksi laitteeksi ja sitä käytetään myös sairaaloissa.
Viimeisen parin vuoden aikana lähipiirissä kaksi vauvaa on pelastunut, kiitos kätkythälyttimen ja yhden läheisen on kohdannut lapsen kuolema. Viime aikoina on liikkunut somessa sekä lehdissä useita erilaisia läheltä piti tilanteita, joissa lapsi on lakannut yllättäen hengittämästä ja ilman vanhempien nopeaa regointia lapsi olisi menehtynyt. Kätkythälytin ei kuitenkaan suojaa kätkytkuolemalta (mikä on hyvä tiedostaa), mutta se mahdollistaa vanhemman regoinnin ja antaa mahdollisuuden. Joten viime vuosien tapahtumien vuoksi, alan perumaan puheeni turhakkeesta ja haluan antaa mahdollisuuden meille toimia, jos jotain tällaista käy. En voisi ikinä antaa itselleni anteeksi, jos en olisi kaikkeani tehnyt."
Kati


En olisi saanut itse levättyä ilman Nannya!" Maija, Tampere

" Parin ekan viikon aikana tuli muutama hälytys, osin siksi että unohdin sammuttaa Nannyn kun nostin vauvan sängystä. On muuten todella kova ääni!  Sen jälkeen ei hälytyksiä tullut" - Toni, Tampere

" Isovanhemmat ostivat, itse en olisi halunnut. Viikon kuluttua totesin että en voisi olla ilman Nannyä." Jaana, Helsinki

" Haluan nyt 9 kuukauden käytön jälkeen kertoa kokemuksistani. Mellä kävi niin, että muutaman kerran laite hälytti. Vauva oli ihan liikkumatta, mielestäni posket hieman sinersivät, mutta kun silittelin poskea hän alkoi liikkua ja hengittää näkyvästi. En tiedä, oliko vauvamme vain erittäin syvässä unessa ja siksi laite hälytti, vai oliko siinä jotakin muuta, mutta tuntui rauhoittavalta tietää että Nanny reagoi vauvan liikkumattomuuteen ja hälytti heti minut paikalle."- Niina, Kaskinen

Nannysta mediassa:


https://www.instagram.com/p/BUMN9yFglo-/
 
https://www.instagram.com/p/BUvyfgpAGMl/
 
https://www.facebook.com/kinspiringcom
 
https://lifeatkinspiring.com/kinspiring/2017/5/30/testissa-nanny-katkythalytin

http://dofanne.blogspot.fi/2017/05/katkythalytin-kaytannossa-toimiiko-se.html

http://dofanne.blogspot.fi
 
http://lovingwhitestyle.blogspot.fi/
 
http://lastentapaan.blogspot.fi/
 
http://lastentapaan.blogspot.fi/2017/04/kayttokokemuksia-katkythalyttimesta.html
 
http://monnatreenaa.fitfashion.fi/


Mikäli sinulla on kokemuksia, joita haluat jakaa, lähetäthän meille sähköpostilla tarkempaa tietoa. Palkitsemme sinut pienellä tuotepaketilla :) Moni asiakas, joka tilaa Nannyn, on kuullut siitä positiivista palautetta ja jopa pienen tarinan vauvan pelastumisesta, Haluamme jakaa näitä lyhyitä, ilahduttavia kokemuksia enemmänkin :) Odotamme sähköpostiasi osoitteessa kauppa@emmu.fi